Fotbalul nostru de mâine !


Consider ca disparitia fotbalului de ,,strada,, produce un efect negativ asupra fotbalului la nivelul copiilor si juniorilor si nu numai. Astazi ,cine are cheia ,,strazii,, si o poate produce artificial in antrenament, va avea si succes in indeplinirea obiectivelor antrenarii si dezvoltarii copiilor si juniorilor.

Portarul este un post in jocul de fotbal foarte important, daca nu cel mai important dupa opinia mea. El trebuie intotdeauna sustinut, atat psihic cat si educational, printr-o progresie continua, prin incurajarea expresiei individuale, prin motivatie si rabdare, prin complexitatea pregatirii specifice si fizice

(antrenament-variabilitate).

,,Excelenta psihofizica” la copii si juniori se obtine printr-un set ordonat de planuri de antrenament si metode continue de evaluare, a unui sistem de pregatire bine planificat si organizat, prin alegerea

metodelor si mijloacelor de invatare convenabile si adaptabile varstei , incepand de la de 5-8 ani(descoperirea)pana de 16-18 ani(specializarea), prin indeplinirea obiectivelor generale si specifice.

Fiecare antrenor de portari isi are locul sau in jocul de fotbal, incercand sa imbogateasca ,,modelul de antrenament’’(metodologia de pregatire si invatare)cu talentul si priceperea sa, folosindu-se de calitatile si cunostiintele proprii, de volumul experientei de practica acumulata, dar si de varietatea factorilor moderni si externi .


Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square